Het kopen van een (nieuw) instrument is een belangrijke stap. Vragen als “waar doe ik goed aan?” , “blijf ik/mijn zoon/dochter wel spelen?” , ‘ben ik al mijn geld kwijt als ik ermee stop?” , “Is kopen via internet een optie?”

Eén ding is zeker: zoals sporten goed is voor je lichaam, is muziek maken een verrijking van je leven! 

 

En hoe vaak heb je al wel niet genoten van het feit dat ánderen muziek (kunnen) maken. Als je wílt genieten, mág en kún je genieten. Dus mijn advies is: gewoon dóén en enjoy the club!

 

Het Muziekatelier heeft een assortiment dat bewust is samengesteld. Nieuwe instrumenten worden eerst uitvoering getest en gekeurd voordat ze in het assortiment worden opgenomen (zie keuring). Daarbij is het ook belangrijk dat er een schappelijk prijskaartje aan gehangen kan worden.

De tijd dat de betere koperblaasinstrumenten uit de V.S. kwamen en de betere saxen en klarinetten uit Frankrijk is vandaag de dag niet vanzelfsprekend meer. Japan speelt al decennia een grote rol als leverancier van goede instrumenten, met Taiwan in haar kielzog. China staat nog wel onder aan de ladder. Echter, in de lagere prijsklasse maken ze daar toch steeds betere instrumenten, met name trompetten, maar ook besklarinetten en altsaxofoons. Instrumenten uit landen zoals India en Vietnam zul je niet tegenkomen in het Muziekatelier. En (gelukkig voor Frans) zelden voor reparatie…

 

Het Muziekatelier kan alle gangbare merken blaasinstrumenten leveren. Van Azumi tot Yamaha. En vanzelfsprekend ook allerlei accessoires. Denk aan mondstukken, rieten, lessenaars en schoonmaakmiddelen. 

Wederom geldt: kom gewoon langs of, als je van verder komt: bel of mail eerst.  

 


vanaf maandag 8 juli tot ca eind augustus afwezig! 

per mail wel bereikbaar

 

Muziekatelier Frans van Vliet
Blauwehandstraat 16
4611 RL Bergen op Zoom
Tel : +31 164 239522
E-mail :

Fransvanvliet@muziekatelier.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:

van 13.00u tot 18.00u.

Zaterdag van 11.00u tot 17.00u. En op afspraak. 

Disclaimer

Copyright © 2011 Frans van Vliet. Alle Rechten Voorbehouden.